JP„Komgrad”: Spremno za grejnu sezonu 2018/2019

JP ,,Komgrad‘‘ obaveštava potrošače toplotne energije da su hladne probe svih sistema daljinskog grejanja već izvršene, te da je na osnovu ispitivanja, sistem spreman za otpočinjanje toplih proba. Probe funkcionalnosti sistema, odnosno ,,tople probe’’, počeće danas, a sistem će potpuno proraditi po sticanju uslova propisanih Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom, kao i po sticanju odgovarajućih vremenskih, odnosno temperaturnih uslova.

 

 

Inače, na osnovu Skupštinske odluke iz 2016.godine, grejna sezona počinje 15.oktobra i traje do 15.aprila, a u danima kada je srednja dnevna temperatura iznad 15 i više stepeni energetski subjekat može vršiti dnevne prekide rada. U toku grejne sezone, grejni dan traje od 6 do 21 sat, vikendom i danima praznika od 7 do 21 sat. Obaveza potrošača je da redovno izmiruje svoje obaveze u skladu sa Odlukom i Ugovorom o prodaji toplotne energije, kao i da obavesti Javno preduzeće o eventualnim problemima na sistemu daljinskog grejanja.

 

Jedan komentar

  1. лалалла

    хахахахаха,даљинско грејање,па Комград нема право да организује грејање-нема инжињера термоенергетике,а изнад 2,5 мегавати снаге мора имати.(дунавска 2 има око 5 Мвата снаге,ложачи су најобичнији водоинсталатери без положеног испита за такве назови топлане(ова је најобичнија котларница или шпорет

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *