Darivanje najmlađih

I u 2018. godini udruženje građana „Za Bolju Bačku Topolu“ nastavlja sa akcijama darivanja najmlađih. Uz  saradnju sa Domom kulture opštine Bačke Topole i Turističkom organizacijom Bačke Topole dana 06.02.2018. članovi udruženja  i predstavnici navedenih institucija obišli su grupu Voćkice u Tomislavcima iz predškolske ustanove „Bambi“.

IMG-85ba5e6b238021ea1eecffe380ecc14c-V (1)U želji da detinjstvo mališana i iz prigradskih naselja učine što boljim, a sledeći plan i program udruženja članovi su se konsultovali sa vaspitačicom po pitanju potrebnih sredstava ili materijala za kvalitetniji i sveobuhvatniji vaspitno – obrazovni rad. Poklon paket je sadržao didaktička sredstva za razvoj početnih matematičkih pojmova za rešavanje logičko – matematičkih problema.  Šrafovi konstruktori, konstruktor karike i potkovice namenjene su osnaživanju motoričkih sposobnosti dece. U cilju jačanja grube motorike šareni padobran će služiti tokom aktivnosti fizičkog vaspitanja. Padobran već postaje sastavni deo svakog paketa koji se donira jer ima višetruku namenu i pričinjava veliko zadovoljstvo. Želja vaspitača je bila da obogate takvozvane kutkove u unutrašnjem prostoru radne sobe te su dobili market kolica sa pratećim elementima. Slova azbuka će prevashodno budućim školarcima pomoći u prepoznavanju slova i omogućiti bolju pripremljenost za školu. Didaktička igra “Ljudsko telo” će deci omogućiti da objedine znanja o svom organizmu i o telesnoj šemi.

Voćkice su goste dočekale u radnoj atmosferi i podsetili zašto je detinjstvo bajkovito i da je dečiji osmeh briga svih. Gosti su napustili prostorije vrtića uz mnoštvo lepih utisaka i poželeli deci i vasitačici da igračke i didaktička sredstva koriste na radost i veselje.

 

4 komentara

 1. Gospodo draga iz SNS-a imam dva pitanja za Vas:
  1. Na koji način ste obezbedili poklone za decu
  2. Ako hoću da se priključim udruženju „Za bolju Bačku Topolu“ da li moram biti član SNS-a?

  Sistemski treba da se reše problemi u opštini da deca imaju ono što im je potrebno, a ne da oni koji to trebaju da reše idu okolo i nešto poklanjaju. Da nisu nešto izvadili iz svog džepa i poklonili?

   
  • 1.Verovatno iz našeg džepa.
   2. Sigurno je obavezno.

   Pa lepše ovako zvuči… Kao Marko Kraljević pola pije, pola Šarcu daje. U ovom slučaju ispija se budžet.

    
  • Odakle pare? Na slici je Zdenka G. zaposlena u Komgradu. Ne radi ali prima platu – 42.000 dinara. Na slici je i zamenik direktora Doma kulture, inače inženjer zaštite životne sredine. A o zaštiti životne sredine se brinu : elektromonter Stevan A. i Saša Srdić trendovac. Ovde fali Nada P., ne radi u Centru za socijalni rad ali prima platu 42.000 dinara.
   I onda pitate zašto mladi odlaze?

    
 2. mada faka pare su kod tebe sta se foliras

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *